کسب درآمد200 هزار تومان در 10 دقیقه

اطلاعیه فروشگاه

اطلاعیه فروشگاه : در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. سایت فوق با کامل ترین و بروزترین طرح های توجیهی پاسخگوی نیازهای شما عزیزان است، امیداست رضایت کامل شما تبلیغ ما باشد.

فرآیند تولید شكر و نيشكر 135 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 99

 

فهرست مطالب

عنوان صفحه

مقدمه و هدف

1- كليات

1-1- توليد شكر و نيشكر در جهان ...............................................................9

1-2- توليد شكر و نيشكر در ايران ................................................................10

1-2-1- نيشكر كاري در ايران ......................................................................10

1-2-2- توليد شكر نيشكري در ايران ..........................................................11

1-3- نيشكر كاري در خوزستان ...................................................................12

1-4- كشت و صنعت كارون ......................................................................14

2- تركيب شيميايي نيشكر

2-1- مواد آلي غير از ساكاروز ...................................................................19

2-2- اسيد هاي آلي ..................................................................................20

2-3- تركيبات غير آلي ..............................................................................20

2-4- تركيبات ازت دار .............................................................................20

3- فرايند توليد شكر از نيشكر

مقدمه

3-1- برداشت نيشكر ...............................................................................21

3-1-1- مواد زائد همراه ني .....................................................................23

3-2- آماده سازي ني ............................................................................24-25

3-2-1- شستشوي ني .............................................................................25

3-2-2- خرد كردن ني ............................................................................25

3-3- عصاره گيري ..................................................................................26

عنوان......................................................................................................... صفحه

3-4- زلال كردن...........................................................................................26

3-5- صافي هاي خلاء..................................................................................27

3-6- تبخير كننده ها.....................................................................................27

3-7- تبلور .................................................................................................27

3-8- سانتريفوژ ...........................................................................................27

4- تركيبات شربت نيشكر .............................................................................28

4-1- پلي ساكاريدها ....................................................................................28

4-1-1- لوان ................................................................................................29

4-1-2- پكتين .............................................................................................29

4-1-3- سلولزان ..........................................................................................29

4-1-4 نشاسته .............................................................................................29

4-1-5- دكستران ........................................................................................31

4-1-5-1- مشخصات فيزيكي شيميايي دكستران...........................................31

4-1-5-2- توليد دكستران..............................................................................33

5 مشخصات جنس لوكونوستوك ....................................................................34

6 ميكربهاي موجود در كارخانه قند ................................................................35

6-1- ميكروارگانيسم هاي نيشكر ...................................................................35

6-2- سالم سازي آسياب ها ..........................................................................37

7- روش هاي سريع اندازه گيري دكستران......................................................38

8- پلي ساكاريدهاي نيشكر..........................................................................39

8-1- صمغ درني ترش..................................................................................41

8-2- پلي ساكاريدهاي بخش تصفيه .............................................................44

9- ضايعات ناشي از دكستران ........................................................................45

9-1- ضايعات نامعلوم ..................................................................................45

9-2- تداخل در اندازه گيري درصد قند .........................................................46

9-3- مشكلات ناشي از دكستران در تصفيه و توليد شكر خام ......................46

9-3-1 اثر بر شربت زلال كنندها ..................................................................46

9-3-2- اثر دكستران بر صاف شدن .............................................................47

9-3-3- اثر دكستران بر نارواني ...................................................................47

9-4- اثر بر بلورهاي ساكاروز......................................................................49

9-4-1- اثر بر سرعت رشد بلورها ..............................................................49

9-4-2 اثر بر شكل بلورها ..........................................................................49

9-5- اثر بر ظرفيت كارخانه .......................................................................53

9-6- اثر بر خلوص ملاس نهايي ...............................................................54

مواد و روشها

2-1- اثر روش هاي برداشت بر روي سرعت تشكيل دكستران .....................54

2-1-1- نمونه برداري ...............................................................................55

2-1-2- آزمايشهاي مربوط به ني ...............................................................55

2-1-2-1- تعيين ماده خشك ....................................................................56

2-1-2-2- تعيين درصد قند (پلاريمتري)....................................................56

2-1-2-3- درجه خلوص .........................................................................57

2-1-2-4- تعيين قند معكوس ...................................................................57

2-1-2-5- اندازه گيري دكستران ...............................................................58

2-2- آزمايشهاي مربوط به شربت ..............................................................64

2-3- اثر دكستران بر انحراف پلاريزاسيون ..................................................65

2-4- اثر استات سرب بر حذف دكستران ......................................................65

2-5- اثر فرمالين ........................................................................................66

2-6- روش هاي آماري ..............................................................................66

2-6-1- روش هاي تجزيه واريانس .............................................................66

2-6-2- رگرسيون .....................................................................................66

نتايج و بحث

3-1- آزمايشهاي نيشكر .............................................................................67

3-1-1- آزمايش قند ..................................................................................67

3-1-2- آزمايش درجه خلوص ...................................................................67

3-1-3- آزمايش PH ................................................................................68

3-1-4- آزمايش نسبت كيفيت راندمان توليد و شكرخام ..............................69

3-1-5- آزمايش دكستران .........................................................................69

3-1-6- آزمايش قند معكوس ...................................................................69

3-2- آزمايشهاي شربت ...........................................................................74

3-2-1- آزمايشهاي قند معكوس................................................................74

3-2-1- آزمايش دكستران ........................................................................74

3-3- آزمايش اثر دكستران بر انحراف پلايمتري .........................................80

3-4- آزمايش اثر فرمالين ........................................................................82

3-5- آزمايش اثر استات سرب بر حذف دكستران .....................................83

4- ضميمه .............................................................................................84

5- منابع مورد استفاده .............................................................................92


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 12,500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file228_1483302_9194.zip2.6 MB