فرمول موفقیت رو یاد بگیر

اطلاعیه فروشگاه

اطلاعیه فروشگاه : در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. سایت فوق با کامل ترین و بروزترین طرح های توجیهی پاسخگوی نیازهای شما عزیزان است، امیداست رضایت کامل شما تبلیغ ما باشد.

صابون

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 84

 

{ فصل اول }

ويژگي هاي فرايند ‚ نكات فني و شرايط عملياتي :

مواد اوليه پس از ورود به واحد انبار ذخيره و آنگاه بطور جداگانه توزين ووارد تانكهاي ذوب مربوطه ( چربي -سود -آب نمك ) مي گردند .

عمل ذوب توسط بخار انجام مي گيرد و مواد توسط پمپ هاي انتقال به ديگ پخت صابون انتقال مي يابند در آنجا درجه حرارتي بين 100 – 80 درجه سانتي گراد ( بسته به نوع صابون و

فرمولاسيون ) مدت 4 تا 5 ساعت حرارت ديده عمل پخت صابون نسبتا تكميل گردد پس از مرحله توليد چربي به صابون ‚ به علت اينكه جرم حجمي صابون پخته شده كمتر و گليسيرين بيشتر است فاز پاييني كه شامل گليسيرين است تخليه و فاز بالائي وارد خشك كن ميگردد .فاز حاوي گليسيرين كه با نمك و…. آغشته است مي تواند براي استهصال گليسيرين مورد باز يابي قرارگيرد كه چون عمل پر هزينه ايست معمولا به همان صورت اوليه براي استفاده به كارخانه هاي كود شيميايي فروخته ميشود .فاز وارد شده به خشك كن با از دست دادن رطوبت به صورت قطعات سفتي در آمده كه پس از عبور از رنده مجددا خرد شده آنگاه در ذخيره مي گردد . پس از آن وارد ميكسر شده همراه با اسنس و رنگ و دي اكسيد تيتانيم سيليكات سديم مخلوت مي گردد . آنگاه جهت اختلاط بيشتر كه باعث بالا رفتن كيفيت صابون مي شود از دستگاه تري رول كه سه غلتك افقي با حركت در جهت مخالف است استفاده مي شود .صابون پس از عبور از تري رول به صورت ورقه هاي نازك در آمده وارد دستگاه ماكاروني كن شده كه در آن ‚ به صورت رشته هاي باريكي در مي ايد .

مرحله بعدي دستگاه شمش كن يا پلادر است كه مجددا در آن صابون پخته شده با عبور از مسيربرش به قطعات مورد نظر بريده و سپس در ماشين پرس علامت مربوطه روي آن حك ميشود و به قسمت بسته بندي رفته آماده ارائه به بازار مي گردد . مدت زمان لازم جهت پر كردن ديگ هاي پخت يك ساعت و تخليه و شستشو نيم ساعت مي باشد .

1-1- تعريف – ويژگي ها و مشخصات فني محصول از نظر شكل ظا هري :

تعاريف : صابون بهداشتي ( عام) : صابوني است از صابوني كردن چربي هاي حيواني ونباتي با سود و افزودن ريزين و يا بدون آن ساخته و بصورت قالب تهيه مي گردد .

صابون پر چرب :

صابوني است كه از چربي هاي حيواني و نباتي با افزودن رزين و يا بدون آنكه داراي 2% تا 3% اسيد چوب آزاد مي باشد تهيه مي گردد . اسيد چوب آزاد مي تواند از نوع روغن هسته خرما و يا روغن نارگيل وروغنهاي صابوني نشدني مثل لانونين – وازلين تهيه شود .

صابون رختشوئي :

صابوني است كه از تركيب سود با چربي ها يا اسيدهاي چرب و يا مخلوط اين دو ماده بدست

صابون بچه :

صابونهائي كه براي استحمام و شستشوي بچه ها بصورت قالب بكار ميروند در آن از لانولين استفاده مي شود . كل مواد چرب شامل اسيدهاي چرب ‚ مواد صابوني شدني و مواد صابوني شده ( گليسريدها ) و رزينها ميباشد .

2-1) ويژگي ها مشخصات فني محصول از نظر شكل ظاهري ‚ طبقه بندي ‚ فرمول

1-2-1) ويژگي هاي فيزيكي

صابون بايد داراي رنگ و تركيب يكنواختي بوده و بصورت قالب محكم و بدون بوي

نا مطبوع باشد و هنگامي كه در آب سرد حل مي شود بايد قدرت پاك كنندگي خوبي داشته باشد .

مواد افزودني ‚ رنگها و اسانسها بايد جز موادي كه از طرف وزارت بهداشت و درمان و


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 10,700 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file131_1482924_9232.zip51k